Om Tine

tineworen

Jag är en matälskare från Sverige som började min resa med ren och hälsosam mat redan 2012 efter en lång period av att må hemskt dåligt både fysiskt och psykiskt.

Den här sidan har utvecklats från att bara handla om mat och recept till att även inkludera träning, sömn, vila, graviditet, barn och så finns det artiklar om olika vitaminer, mineraler, hormoner, träning, det lymfatiska systemet och mycket mer.

Jag vill inte komma med pekpinnar och säga ”ät detta, ät inte detta”, utan ge dig råd, inspiration och verktyg att själv ta tag i din hälsa.

Jag har själv lipödem och jobbar med min hälsa dagligen för att minska lipödemfettet och må så bra jag kan med hjälp av bra mat, träning/rörelse, sömn och vila.

Tillsammans med 3 andra driver jag också Sveriges största Facebook-sida för Paleo med över 8000 medlemmar; Paleo Sverige och där sker det mycket spännande just nu. Bland annat har vi lanserat hemsidan paleosverige.se
Mer information om det inom kort.
Vi finns också på Instagram @paleo_sverige

Tillsammans med Sofia Eklund (realfoodredhead.se) driver jag också podden Hälsohormoner.

Min Instagram är @tineworen och jag har även kontot @paleo_barn där ni kan följa mer av vår dotter Lilys liv, vad hon äter, Baby Led Weaning, lek, sömn, amning och mycket mer.

Följ mig på min resa mot ett hälsosammare liv; en tugga i taget, ett steg i taget, och så vila och sömn på det 😊

8 reaktioner till “Om Tine

  1. Hi there! I have a question about your blog. Could you please email me when you get a chance? Thanks!!

  2. Varför är det så dåligt ljud på er podcast? Jag måste ha högsta volym och ändå hörs det inte vad intervjupersonerna säger. Jag lyssnar på många olika poddar men ingen har så dåligt ljud som den.

    1. Hej!
      Ja dessvärre har vi haft väldigt dålig tur med ljudet och är väldigt ledsna för det. Vi har letat fel in i det längsta och det som funkade någorlunda i sista avsnitten var att sitta i en sovalkov med gardiner fördragna för att få mjukare ljud. Vi jobbar fortfarande på problemet och hoppas att framtida avsnitt blir bättre. Vi har dessvärre ingen budget för podden så kan inte införskaffa en massa utrustning. Mycket tråkigt, men verkligheten. 😕
      Vänliga hälsningar,
      Tine

Lämna en kommentar